DE FR IT EN(€) NL CH PL UK

Klantenbeoordeling

Georg Krause (vanaf 26.01.2017)Hoera - warme handen eindelijk.
Als woon-werkverkeersfietser rijd ik de 26 km van huis naar mijn werk in de herfst/winter met de e-bike en in het voorjaar/zomer met de racefiets, afhankelijk van het weer en mijn schema. In het huidige seizoen heb ik nog nooit in gematigde temperaturen onder het vriespunt gereden, omdat ik ondanks de hoogwaardige winterhandschoenen van merkfabrikanten altijd al na korte tijd koude handen heb gekregen, en er waren ook enkele testwinnaars. Ik heb veel geprobeerd, zelfs de veelgeprezen onderhandschoen heeft niet het gewenste effect gehad. Nu gebruik ik de Thermogloves al een paar dagen en ik ben erg blij. Ik ben de laatste dagen 's morgens begonnen bij -4 tot -7 graden en ik had van begin tot eind super warme handen. Ik gebruik de Thermogloves zoals aanbevolen onder de handschoenen en leg er de Specialized Sub Zero buitenhandschoenen op - perfect!

Er zijn mensen die een hekel hebben aan fietsen. Omdat je je zorgen moet maken. Omdat je buiten bent, in weer en wind. Omdat je zweterig aankomt.

Er zijn mensen die van fietsen houden. Omdat je je zorgen moet maken. Omdat je buiten bent, in weer en wind. Omdat je zweterig aankomt.

Jürgen Tharmann (vanaf 02.11.2016)
Hallo, Mrs. Trieb,
Hartelijk dank voor deze geweldige service. Ik ben het zeer eens met het voorstel. Maar ik heb alleen de linkerhandschoen nodig vanwege een meervoudige vingerblessure. Tot nu toe heb ik dankzij de hoge flexibiliteit ook de rechterhandschoen aan de linkerkant gebruikt. Hopelijk werkt dat. Ook met doorstuurkosten natuurlijk. Vriendelijke groeten en ook u een mooie dag, Jürgen Tharmann

Karl Kamps (vanaf 31.10.2016)
Dames en heren,
Ik kocht Thermosoles van u ongeveer 2 weken geleden en ik moet u zeggen dat dit de beste aankoop in de afgelopen 20 jaar was. Al minstens 20 jaar heb ik last van koude voeten. Ik had zo'n groot leed dat ik me zo'n 15 jaar geleden zelf heb laten onderzoeken in de Duitse Kliniek voor Diagnostiek in Wiesbaden, omdat geen enkele dokter mij kon helpen.  De DKD-artsen konden me ook niet helpen, maar ze gaven me de diagnose dat de koude voeten genetisch veroorzaakt waren. Ik herinner me dat Prof. Dr. Dr. *************** me tijdens de volgende bijeenkomst vertelde: "God gaf je blond haar, blauwe ogen en koude voeten". Ze konden me niet verder helpen, maar het was me duidelijk dat ik bereid moest zijn om op koude voeten te blijven leven. Dat heeft in ieder geval het lijden een beetje verminderd. Sindsdien ben ik een van de beste klanten van sokkenfabrikant Falke, wiens product "Walkies" ik draag. In de winter had ik zelfs al twee keer met Akku verwarmende zolen gekocht. Maar de Akkus waren ware storende factoren. Nu ben ik echt blij met uw Thermosoles en ben ik dagelijks blij met deze aankoop.
Met vriendelijke groeten 
Karl Kamps

Horst Ostermann (vanaf 13.01.2016)
Ik heb het "Raynaud's disease syndrome", dat geen ongemak veroorzaakt, maar echte pijn in de vingers. Dankzij mijn nieuwe Thermo-Gloves heeft de winter zijn angst voor mij verloren!! De vingers blijven op een normale temperatuur en gaan niet meer dood. Uw product werkt; ik kan het zonder voorbehoud aanbevelen! Hartelijk dank!
Met vriendelijke groeten
Horst Ostermann

Thomas Jamin (vanaf 13.12.2015)
Hallo, iedereen,
Bedankt voor de snelle uitwisseling - nu kan het skiseizoen komen.
Als u wilt, kunt u de volgende dank op uw homepage publiceren:
De Thermo-Gloves zijn gewoonweg geweldig. Zelfs bij ijzige temperaturen krijg ik geen koude handen meer tijdens het fietsen of skiën.
De service is ook geweldig - ik heb vrijdag een defecte handschoen naar Oostenrijk gestuurd - op woensdag van de volgende week heb ik al een nieuwe handschoen ontvangen. Veel mensen aan wie ik mijn nieuwe prestatie heb laten zien zijn ook enthousiast en willen thermohandschoenen bestellen. Meestal om te fietsen, maar een vriend wil geen koude handen hebben bij het uitlaten van de hond....
Thomas Jamin

Sabine Gaul (vanaf 15.11.2015)
Dames en heren.
Een paar dagen geleden bestelde ik je handschoenen voor mijn man.
Mijn man heeft in de winter jarenlang last van een extreme en zeer pijnlijke vorm van koude handen. Na slechts enkele minuten worden de handen in de winter niet meer voorzien van bloed, ze doen pijn en worden dan volledig doof.
Elke wandeling in de winter is een marteling.
Tot nu toe heeft niets geholpen en ik had slechts een tedere hoop of uw handschoenen zich houden aan wat u belooft. 
Een eerste test -zonder handschoenen- toonde geen succes.
Maar toen mijn man vanmorgen goedkope skihandschoenen over de Thermogloves trok, werden zijn handen plotseling warm en zo effectief dat hij vergat dat hij een koud probleem had...... Ik ben helemaal blij, mijn man kan nog steeds niet geloven dat hij deze winter geen pijn zal hebben - alleen onze hond is boos omdat het met de skihandschoenen van de Lekkerlies een beetje moeilijk is om te geven....).
Hartelijk dank voor deze uitvinding!
Sabine Gaul

Werner Mohrhard (vanaf 29.11.2015)
Ik kan u vertellen dat de handschoenen in ons magazijn bij -25 onder de werkhandschoenen ervoor zorgen dat de vingers niet bevriezen.
Na ongeveer 2 uur is de accu leeg en zijn de vingers koel. Zonder verwarming zouden de vingers bevroren zijn ;-)

Peter Graf (vanaf 14.03.2015)
Hallo mevrouw Erhardt.
Hartelijk dank voor de snelle levering van een vervangende batterij. Dit werkt nu perfect. De Thermogloves zijn echt een gepatenteerd ding. Ik draag ze onder mijn motorhandschoenen. De tijden van ijskoude, klamme handen lijken nu voorbij te zijn.
Vriendelijke groeten
Peter Graf

Anonym (vanaf 12.03.2015)
Hallo, Mrs. Trieb,
Gisteren zijn we van onze skivakantie teruggekeerd naar de vers besneeuwde en zonnige Dolomieten.
Uw Thermo Handschoenen hebben mijn man warme handen gegeven. Dus een goede beslissing!!
Ik wens je een fijne dag!
Met vriendelijke groeten

Petra Arnold (vanaf 21.02.2015)
Goedendag,
ongeveer 4 weken geleden bestelde ik de Thermogloves bij u via het internet - de beste uitvinding op aarde!.... Het was net voor de ijskoude dagen (tot -20 graden) en ik denk dat de handschoenen mijn leven gered hebben. Ten eerste.
Ik ben langlaufinstructeur en woon in de Allgäu-regio van Duitsland (bij Oberstdorf). In januari heb ik ongeveer 22 dagen op langlaufski's doorgebracht en in februari al 15 dagen. Ik werk als freelance langlaufinstructeur en 90% van mijn werk zit in een hotelskischool in een groot en zeer mooi 5-sterren hotel. Ik heb al jaren het probleem met ijskoude vingers, omdat je tijdens het langlaufen geen dikke handschoenen aan kunt trekken. Deze handschoenen waren dus de absolute redding voor mij tijdens de ijskoude dagen. 
Wat ook heel leuk was - waar ik naartoe ging, veroorzaakte ik een sensatie met deze verwarmbare handschoenen - vooral de vrouwen waren zo enthousiast, want koude handen is een "vrouwenonderwerp".
De handschoenen hebben tot nu toe uitstekend gewerkt en zoals ik al zei - voor mij een grote hulp en opluchting - eindelijk warme vingers tijdens het langlaufen.
Groeten van het besneeuwde en zonnige Allgäu
Petra Arnold

Tobias Schiegl (vanaf 8.2.2015)
- 27 graden
Hallo, Alexander,
Op dit moment zijn we in Altenberg op het wereldkampioenschap rodelen, beginnend op vrijdag.... duimen maar!
Ik wil je alleen maar vertellen..... we denken elke dag aan je, als we onze schakelaars aanzetten en onze handschoenen aanzetten en het vuur aandoen.....-27 graden was het gisteren,.... waarschijnlijk, als we je niet hadden gekend, zouden we allemaal doodgevroren zijn!!!!!!!!!
Nogmaals bedankt, van ons allemaal!!!!!!!!!!!!
Ik wens u (u) een lange koude tijd ;-)

Tobias Schiegl

Hans-Joachim Koch (vanaf 06.02.2015)

Hoe maakt u het?

Bedankt voor de supersnelle levering!

De handschoenen zijn gewoonweg geweldig. Nu zal mijn vrouw nooit meer koude handen hebben om (veel) te fotograferen tijdens onze reizen naar het koude noorden!

Dank u en groeten en groeten, Hans-J. Koch.

Walter Nigl (vanaf 15.01.2015)
Goede dag-> "Dank u" voor de snelle levering.
Op het product:
Na het openen van de verpakkingen (1xS/1xL) was ik positief verrast door de verpakking in mijn eigen tas (zeer geschikt om mee te nemen als je de handschoenen en de accessoires / oplader + batterijen niet direct gebruikt).
Opvallend is het hoogwaardige vakmanschap, het perfecte materiaal en de bijbehorende pasvorm!

Het eerste opladen van de accu's werkt relatief snel - ongeveer 5 uur.
Maar ik kon er niet zo lang tegen, vol nieuwsgierigheid, om de handschoenen te kunnen testen....
Ik heb net de batterijen van mijn ThermoJacket gebruikt.

De warmte bouwt zich zeer snel op (roodniveau), maar na een paar minuten moest ik het warmte-niveau terugbrengen naar groen,
omdat na het aantrekken van mijn motorhandschoenen het gevoel van warmte in gang gezet - maar mijn vrouw piepte van vreugde 
over de hitte van haar handschoenen (nagut-die hatja altijd koude handen toch al).

Kurz+gut:

ABSOLUUT AAN TE BEVELEN!!!!!
Nooit meer koude vingers tijdens het rijden op een motor in de winter.
(mits u de batterijen hebt opgeladen)

Lg van graz

Susanne Stierstorfer (vanaf 30.12.2014)
Hallo,
Hartelijk dank voor de snelle uitwisseling van mijn handschoen, ondanks de kerstvakantie een heel bijzondere.
snelle service, snelle en ongecompliceerde service.
De Thermogloves zijn erg goed, ik ben blij omdat ik een postbode ben en in de winter heb ik zeer koude handen.
Dat heb ik gedaan. Geweldige koopwaar, geweldig gezelschap.
Gelukkig Nieuwjaar en een Gelukkig Nieuwjaar

Markus Röthig (vanaf 11.10.2014)
Hallo, Mr. Nowak,
u bent van harte welkom om dit te publiceren onder klantenmail:
Een werkelijk voorbeeldige service en ook klachten - kan gebeuren - worden direct verwerkt en afgehandeld.
Hartelijk dank en vriendelijke groeten, Markus Röthig.

Elke Didion (vanaf 10.März 2014)
Dames en heren,
Ik wil u bedanken voor de snelle verwerking van uw bestelling. 
van mijn klacht. Een geweldige service, die vandaag de dag helaas niet meer kan zijn... 
Ik breng je overal meer.
De eerste verwarmbare handschoenen had ik al in 2008 gekocht, 
die aanzienlijk duurder waren dan de uwe, en helaas met het product en de 
had de verkoper rampzalige ervaringen.
Ik zal u graag helpen onder de sclerodermalijders... 
aanbevelen....goede handschoenen, goede prijs, goede service!
Met vriendelijke groeten

Rémy Rüfli (vanaf 2. Jänner 2014)

Goede dag en een gelukkig nieuwjaar voor het team van Thermogloves/Thermosoles.
Gisteren heb ik beide producten (Thermogloves en Thermosoles) kunnen testen op hun geschiktheid. Mijn conclusie: Overtuigende kwaliteit in vakmanschap en functie van beide producten. Noch koude handen, noch koude voeten de hele dag lang. Vooral de radiografische afstandsbediening voor de Thermosoles is ingenieus. Schakel uit tijdens het skiën en schakel de stoeltjeslift weer in. Dit leverde altijd voldoende batterijcapaciteit op. Ook bij de Thermogloves helpt het selectief in-/uitschakelen en de keuze van het verwarmingsvermogen om de batterijcapaciteit uit te breiden tot de hele dag (08:00 - 16:30).
Ik zal uw producten met overtuiging aanbevelen aan mijn vriendenkring.
Ik vind uw website trouwens duidelijk gerangschikt. Alle informatie over de producten is gemakkelijk te vinden.
Vriendelijke groeten

John Myers (vanaf 29.12.2013)
Ik schrijf om te zeggen hoe blij ik ben met de Thermohandschoenen die mijn vrouw me voor Kerstmis van uw bedrijf heeft gekocht.
Ze werken heel goed en zoals je misschien wel gehoord hebt, was het weer hier net als in Oostenrijk!
Ik zal uw artikelen zeker aanbevelen bij mijn vrienden.
Goede wensen

Peter Wagner (vanaf 18.9.2013)
Ik train elke dag vanaf 6.00 uur op mijn fiets, de temperaturen zijn zo hoog dat ik ondanks mijn fietshandschoenen bevriezen. Ik heb de Thermo Soles vorig jaar al van u gekocht en ik ben helemaal blij. Nu heb ik de Thermohandschoenen geprobeerd, ook geweldig. Doe ze gewoon aan onder mijn fietshandschoenen. Dank je wel en graag begroetingen.

Beatrix Maas (vanaf 12.9.2013)
Ik heb al jaren last van koude handen en de ziekte van Raynaud. Ik gebruik je Thermohandschoenen nu al een paar dagen en ik ben erg blij. Op dit moment heb ik alleen de eerste warmtefase nodig, omdat het nog niet zo koud is. Mijn vingers blijven gewoon warm, dank je!

Anna Binder (vanaf 4.9.2013)
IAfgelopen winter kocht ik alleen skihandschoenen met verwarming voor 349 €, een echt fortuin. Maar ik ben niet alleen enthousiast over uw Thermohandschoenen vanwege de prijs, maar ook omdat ik ze onder mijn rijhandschoenen kan dragen.



Bestel Thermo Gloves!


Verzendmethoden

 

Betalingswijzen

 

Voordelen
Beste prijsgarantie
Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
Postorderbedrijf sinds 2007
2 jaar garantie
Gratis verzending vanaf € 165,00
Positieve klantbeoordelingen
Snelle service voor vragen van klanten
Geteste kwaliteit
Gecertificeerde beveiliging
Hoge gegevensbeschermin



 

Veilig winkele

 

 
DE FR IT EN(€)
NL CH PL UK(£)
Najagend Skiën
Snowboarden Zeilen
Fietsen Visserij
Motorfiets Wandelen
Langlaufen Paardrijden
Werk Camping

Thermo Handschoenen - testwinnaar onder de verwarmbare handschoenen

 Kijk zelf maar: Handschoentest

 *******

Een huidige aanbeveling van
"Energie Burgenland" van TV

De temperatuur wordt ingesteld door op de ON/OFF knop te drukken. U heeft de mogelijkheid om drie temperatuurbereiken tussen 34°C en 44°C te selecter

Deze winter moet je ook je voeten een plezier doen. Verwarm uw voeten zelfs op de koudste winterdagen met de Thermo Soles, 's werelds eerste draadloze en oplaadbare verwarmingszolen.

80% van de vrouwen heeft koude handen en niet alleen in de winter!
De meeste mensen vinden dit onaangenaam en in het ergste geval kan het zelfs leiden tot ziekten zoals de ziekte van Raynaud.

Wist je al dat


Onze Thermo Skishandschoenen zijn nieuw sinds september 2018 en zijn naast het geïntegreerde verwarmingselement gevoerd en geïsoleerd. Dit betekent dat deze handschoenen kunnen worden gebruikt als buitenhandschoen voor het skiën en alle andere buitenactiviteiten. Een zeer modern en resistent materiaal op de palm van de handschoen zorgt voor een zeer goede grip.

 
Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief.
Onze andere thermische producten voor een comfortabel verblijf buitenshuis (NL)

Thermo Soles 3D-Funk

Verwarmbare inlegzolen

Thermo Gloves

verwarmde handschoenen

Thermo Undershirt

verwarmd ondergoed

Thermo Ski Gloves

verwarmbare skihandschoenen

Thermo Socks

Binnenkort beschikbaar

Thermo Underpants

verwarmbare ondergoedbroek

Thermo Belt

verwarmde riem

Thermo Vest

verwarmd vest

Thermo Jacket

verwarmd jack

Thermo Cape

verwarmde cape

Thermo Seat

verwarmd zitkussen

Thermo Slippers

verwarmde pantoffels

Thermo Work Gloves

verwarmbare werkhandschoenen

Steri Dry

Schoenendroger met UV-licht

Thermo Mittens

Over wanten voor Thermo Handschoenen